[wp-story]

Lajme

Pritje të gjata në Merdare

Pritje të gjata në Merdare
22:20 | 11 Gusht 2019

Mërgimtarët që kanë kryer pushimet e tyre dhe kanë zgjedhur të kthehen nëpër vendkalimin në Merdare po përballen me pritje të mëdha.

Pritjet në ëktë vendkalim kufitar janë deri në 2 orë e 30 minuta.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka bërë të ditur në faqen e saj zyrtare kohën e pritjes me të cilën përballen ata që duan të dalin ka Kosova prej kësaj pike.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera