Lajme

Prishtinë: Arrestohet një person, dyshohet për disa vjedhje

Prishtinë: Arrestohet një person, dyshohet për disa vjedhje
19:33 | 07 Maj 2021

Një 36-vjeçar është arrestuar sot në lagjen Emshir për disa vjedhje nga hetuesit policor  të stacionit Policor të Fushë Kosovës.

Personi i dyshuar, vjedhjet dyshohet t’i ketë kryer në lokacione dhe periudha të ndryshme kohore.

Kështu është bërë e ditur nga Policia e Kosovës.

“Ndaj personit të dyshuar, J.K . mashkull, 36 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,  në koordinim me prokurorin e shtetit, hetuesit po kryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me disa raste të vjedhjeve ku i arrestuari, dyshohet të jetë i përfshirë”, njofton PK.

Ndërkohë që i dyshuari ( i dënuar me tri vite burg) është dërguar për vuajtje të dënimit, pasi që kërkohej me urdhëresë të gjykatës.

Njoftimi i plotë nga PK:

Arrestohet një person i dyshuar për disa vjedhje

Prishtinë 7 maj 2021 – Sot në lagjen Emshir, në Prishtinë, hetuesit policor  të stacionit Policor të Fushë Kosovës, të cilët (me rroba  civile) janë të përfshirë në Planin Operetiv për Parandalimin dhe Zbulimin e vjedhjeve, kanë arrestuar një person të dyshuar për për disa raste të  vjedhjeve.

Bazuar në hetimet e deritanishme,  personi i dyshuar, vjedhjet dyshohet t’i ketë kryer në lokacione dhe periudha të ndryshme kohore.

Ndaj personit të dyshuar :

J.K . mashkull, 36 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës”,

në koordinim me prokurorin e shtetit, hetuesit po kryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me disa raste të vjedhjeve ku i arrestuari, dyshohet të jetë i përfshirë.

Ndërkohë që i dyshuari ( i dënuar me tri vite burg) është dërguar për vuajtje të dënimit, pasi që kërkohej me urdhëresë të gjykatës.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera