Lajme

Prishtina prinë me më së shumti raste me Coronavirus

Prishtina prinë me më së shumti raste me Coronavirus
23:49 | 07 Korrik 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se sonte konfirmuar edhe 183 raste të reja me COVID-19, ndërsa 57 pacientë që ishin të infektuar me koronavirus janë shëruar.

Më së shumti raste sonte janë regjistruar në komunën e Prishtinës, gjithsej 73.

Komunat tjera me raste pozitive janë: komuna e Gjilanit 20 raste, komuna e Pejës 13 raste, komuna e Vushtrrisë 11 raste, komuna e Fushë Kosovës 10 raste, komuna e Lipjanit 10 raste, komuna e Mitrovicës 9 raste, komuna e Skenderajt 6 raste, komuna e Ferizajt 6 raste, komuna e Prizrenit 4 raste, komuna e Drenasit 4 raste, komuna e Podujevës 3 raste, komuna e Kamenicës 3 raste, me nga 2 raste komunat: Rahovecit, Viti, Istog, Graçanicë dhe me nga 1 rast komunat: Zubin Potok, Dragash dhe Malishevë, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera