Vip

Prindërit e Rita Orës takohen me ministrin Latifi, kjo ishte arsyeja

Prindërit e Rita Orës takohen me ministrin Latifi, kjo ishte arsyeja
15:53 | 25 Shtator 2022

Prindërit e Rita Orës, Besnik Sahatçiu dhe Vera Ora, prej disa ditë janë duke qëndruar në Kosovë.

Ata kanë realizuar disa takime, në mesin e tyre ishin pjesë e disa aktivitete të kryeqytetit.

Së fundmi, ata treguan se kanë takuar Ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifin.

“Ministri i Shëndetësisë i Kosovës, Rifat Latifi. Ishte kënaqësi që u takuam dhe diskutuam për disa çështje aktuale të shëndetit mendor në rajon”, u shpreh Vera.

Ndryshe, së fundi ata qëndruan edhe në Shqipëri, teksa vajza e tyre, Rita Ora, ka mbajtur koncert në Tiranë.

Banorja e 13-të e BBVK rrëfen ngjarjen e frikshme që i ka ndodhur

Të tjera