Lajme

Preu lisin, Inspeksioni në Prishtinë e dënon dhe i jep 5 ditë afat për ta mbjellë të riun

Preu lisin, Inspeksioni në Prishtinë e dënon dhe i jep 5 ditë afat për ta mbjellë të riun
13:53 | 15 Shtator 2020

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës ka dënuar me 300 euro gjobë një person i cili ka prerë një lis

Përveç dënimit me të holla, personit që ka prerë lisin i është dhënë afat prej pesë ditësh për ta mbjellë një të ri.

Këtë e ka bërë të ditur i pari i Inspeksionit në Prishtinë, Adonis Tahiri.

“Gjobë, dhe 5 ditë afat për mbjellje të drurit të ri. Në të kundërt, vazhdojmë me masa të tjera”, ka shkruar Tahiri.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera