Kronika

Policia shqiptoi 535 gjoba trafiku në ditën e Bajramit

Policia shqiptoi 535 gjoba trafiku në ditën e Bajramit
09:48 | 21 Korrik 2021

535 gjoba trafiku i shqiptoi Policia e Kosovës dje në Ditën e Bajramit të vogël.

Në raportin 24-orësh të saj, thuhet se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 28 aksidente trafiku me të lënduar.

E po kaq aksidente me dëme materiale.

Brenda një dite u arrestuan 12 persona, 8 u ndaluan në mbajtje, kurse një person mbeti në ndalim policor.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera