[wp-story]

Kronika

Policia shpërndan mbi 1600 dënime për 24 orë, numri i aksidenteve vazhdon të jetë i lartë

Policia shpërndan mbi 1600 dënime për 24 orë, numri i aksidenteve vazhdon të jetë i lartë
10:27 | 13 Shkurt 2020

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shpërndarë saktësisht 1656 tiketa trafiku.

Pavarësisht masave të rrepta të policisë në komunikacion, numri i aksidenteve po vazhdon të jetë i madh.

Prej 51 aksidenteve sa kanë ndodhur 24 orët e fundit, 14 prej tyre ishin me të lënduar, ndërsa 37 vetëm me dëme material.

Policia ka arrestuar gjithashtu 23 persona, 9 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje, 8 në vuajtje të dënimit dhe të tjerët janë liruar me procedurë të rregullt.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera