Kronika

Policia po e heton një noter në Prishtinë për keqpërdorim të detyres zyrtare

Policia po e heton një noter në Prishtinë për keqpërdorim të detyres zyrtare
09:40 | 14 Shtator 2021

Policia e Kosovës, është duke e hetuar një noter në Prishtinë, për keqpërdorim të detyres zyrtare , raporton FrontOnline.

Sipas raportit të policisë, një person është ankuar në Polici, pasi që ka pasur dyshime se noteri i’a ka keqpërdorur kontrata apo ndryshuar .

KEQPËRDORIM I POZITËS APO AUTORITETIT ZYRTAR

Prishtinë 13.09.2021 – 11:15. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se, pasi ka kryer një kontratë te një noter, më vonë ankuesi dyshon që i është keqpërdorur kontrata apo ndryshuar nga noteri. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera