Lajme

Policia mbyllë disa pishina që ishin hapur në kundërshtim me vendimin e Qeverisë

Policia mbyllë disa pishina që ishin hapur në kundërshtim me vendimin e Qeverisë
18:09 | 31 Korrik 2020

Policia e Kosovës sot ka mbyllur disa pishina të tipit të hapur të cilat kanë qenë duke funksionuar në kudnërshtim me vendimin e Qeverisë së Kosovës.

Në të gjitha rastet ku janë hasur pishinat e tilla, ndaj pronarëve janë incuar rastet ‘Mos veprimi sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë’.

“Policia e Kosovës do të vazhdojë implementimin e planit dhe monitorimin e situatës përmes njësiteve patrulluese dhe në të gjitha rastet ku vëren moszbatim të vendimit përshirë hapjen e pishinave të tilla në kundërshtim me vendimin zyrtar, do të marrë masa konkrete sipas dispozitave të parapara ligjore”, thuhet në njoftim.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera