Lajme

Policia “lëshon dorën”: Brenda 24 orëve u shqiptuan 900 gjoba

Policia “lëshon dorën”: Brenda 24 orëve u shqiptuan 900 gjoba
09:10 | 28 Shtator 2020

Për 24 orë në Kosovë kanë ndodhur 30 aksidente, prej të cilave 16 kanë përfunduar me persona të lënduar.

Ndërsa, 14 aksidente kanë përfunduar me dëme materiale.

Policia njofton se për shkelësit e rregullave të trafikut janë shqiptuar 914 gjoba.

Po ashtu, gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 10 persona, prej të cilëve 6 janë dërguar në mbajtje.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera