[wp-story]

Lajme

Policia kërkon ndihmë për të arrestuar këtë person, ja për çka akuzohet

Policia kërkon ndihmë për të arrestuar këtë person, ja për çka akuzohet
14:19 | 26 Shkurt 2021

Policia e Kosovës po kërkon ndihmën e qytetarëve për ta arrestuar Kushtrim Bojajn nga Klina.

I njëjti akuzohet për vjedhje të rëndë.

Komunikata e Policisë:

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon:

Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

KUSHTRIM (Luan) BOJAJ  i lindur me 10.06.1995 nё Klinë.

I denuari është i kërkuar për veprat penale:

“Vjedhje e rëndë”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Ne kuadër te Drejtorisë Rajonale te Policisë ne Peje gjate javës qe po leme pas ka realizuar 9 (Nëntë) urdhëresa te gjykatës dhe te dyshuarit janë dërguar ne vuajtje te dënimit.

Fale bashkëpunimit me qytetarët kemi arritur te realizojmë urdhëresat e lartcekura me larte, andaj presim qe edhe ne te ardhmen nje bashkëpunim i tille te vazhdoj.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

 

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: [email protected]

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera