[wp-story]

Kronika

Policia kap dy thasë me cigare të kontrabanduara

Policia kap dy thasë me cigare të kontrabanduara
11:32 | 18 Qershor 2020

Policia e Kosovës gjatë implementimit të një plani taktik lidhur me aktivitete kriminale në një pikë kufitare në Pejë ka gjetur dy thasë të mbushur me pako me cigare të kontrabanduara.

Gjatë verifikimit të mallit është konstatuar se kishin qenë gjithsejtë 7500 pako cigare.

Lidhur me rastin janë njoftuar Dogana e Kosovës dhe prokurori i shtetit. Rasti vazhdon të hetohet.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera