[wp-story]

Lajme

Polica dhe AUV vazhdojnë kontrollet në terren

Polica dhe AUV vazhdojnë kontrollet në terren
22:55 | 19 Prill 2021

Policia e Kosovës është duke vazhduar kontrollet në komuna të ndryshme.

Në vazhdën e ketyre patrullimeve, policia dhe AUV kanë inspektuar edhe lokale e qendra tregtare për të parë se a po zbatohen masat e reja të Qeverisë.

 

 

Prishtinë 19 prill 2021Vazhdojnë patrullimet policore, inspektohen lokale afariste dhe qendra tregtarePolicia e…

Posted by Kosovo Police on Monday, April 19, 2021

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera