Lajme

Plani Hapësinor për Bjeshkët e Nemuna, sot takim në MEA

Plani Hapësinor për Bjeshkët e Nemuna, sot takim në MEA
08:15 | 09 Korrik 2020

Me qëllim të procedimit të mëtejmë të dokumentit Plani Hapësinor i Parkut Kombëtar Bjeshkët e Nemuna, sot do të mbahet një takim pune i organizuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit.

Në këtë takim do të diskutohet dokumenti – Plani Hapësinor i Parkut Kombëtar Bjeshkët e Nemuna.

Në takim do të marrin pjesë kryetarët e Komunave së bashku me drejtorët e DUMM-ve në të cilat shtrihet Parku Kombëtar Bjeshkët e Nemuna, Pejë, Gjakovë, Istog, Deçan, dhe Junik, përfaqësuesit e fshatrave të Rugovës, dhe përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit.

Andaj për informacione më të plota për këtë temë ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi mbanë konferencë për media nga ora 15:00 në ndërtesën e Qeverisë.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera