Infografika

Plani Ekonomik dhe i Investimeve i BE-së: Mbështetje të paparë për Ballkanin Perëndimor

Plani Ekonomik dhe i Investimeve i BE-së: Mbështetje të paparë për Ballkanin Perëndimor
12:59 | 06 Tetor 2021
Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera