Kronika

PK kërkon bashkëpunim për kapjen e Naser Demirit, dyshohet për veprën “Aksident trafiku me fatalitet”

PK kërkon bashkëpunim për kapjen e Naser Demirit, dyshohet për veprën “Aksident trafiku me fatalitet”
09:20 | 14 Maj 2022

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Naser Demirit nga Gjilani.

I njëjti dyshohet për veprën “aksident trafiku me fatalitet”.

Policia, përmes një komunikate për media ka kërkuar nga qytetarët se kushdo që ka informacion për vendndodhjen e Naser Demirit të lajmërojë këta të fundit.

Komunikata e plotë:

Kërkesë për bashkëpunim

Gjilan,13  Maj 2022

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, bazuar në ligj  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Gjilan , me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

  • Naser Demiri .

I lindur me 22/12/1990 në Gjilan

I  dyshuari është i kërkuar për veprën Aksident trafiku me fatalitet

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192  (pa pagesë)

– 038-5080-7095 Drejtoria Rajonale Gjilan

– E-mail adresa: [email protected]

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera