[wp-story]

Ekonomi

Petrol Company zgjeron rrjetin e restauranteve, “Be Happy” tashmë edhe në Gjakovë (VIDEO)

Petrol Company zgjeron rrjetin e restauranteve, “Be Happy” tashmë edhe në Gjakovë (VIDEO)
18:31 | 20 Gusht 2019

Be Happy Restaurant është brend i ri i Petrol Company, i cili njihet për veçantinë e tij me një meny tëresisht bio dhe dietale.

Petrol Company deri tash ka hapur 4 restaurante të saj të brendit “Be Happy” në: Fushë Kosovë, Çagllavicë, Qyshk si dhe mbrëm është bërë hapja e Be Happyit në qytetin e Gjakovës pikerisht në pikën e saj n’Petrol Company.

Ku me këtë rast Petrol Company organioj një festë për bashkëpunëtoret, klientët e saj si dhe qytetarë të tjerë, duke ofruar ushqim dhe pije falas për të gjithë.

Kjo ceremoni u bë me prani të Kyretari te Komunës së Gjakovës, Adrian Gjini dhe shumë fytyra tjera publike.

Shumë shpejt Petrol Company do të hap “Be Happy” resturant edhe në piken e saj në Preoc.

Ftojmë të gjithë ata të cilët nuk kan shijuar ende ushqimet “Be Happy” restaurant, ta vizitojnë “Be Happyn” sepse me të vërtetë ka një mey unike.

artikull i sponsorizuar

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera