Ekonomi

Petrol Company zbret çmimin -8 Cent më lirë për Taksi

Petrol Company zbret çmimin -8 Cent më lirë për Taksi
11:42 | 21 Gusht 2020

 

 

Petrol Company ka njoftuar se nga sot e ka filluar ofertën më të re dhe më të leverdishme për të gjithë taksitë e vendit tonë, duke u ofruar zbritje prej 8 cent në çdo litër.

Zbritja fillimisht do të jetë 7 cent në momentin e furnizimit dhe pastaj 1 cent bonus për çdo litër me të cilin taksitë e mbushin me derivate veturën gjatë vitit në sasi prej 2500 Litrave.

Këtë zbritje, Petrol Company do ta aplikojë në të gjitha llojet e derivateve – benzinë, naftë dhe gaz!

Kjo ofertë vlen në të gjitha pikat e Petrol Company dhe është vetëm për veturat të cilat funksionojnë si taksi.

Për më shumë informacione rreth kësaj kampanje, ju mund ta vizitoni pikën më të afërt të Petrol Company ose të drejtoheni në numrat e kompanisë: (038 535 057; 0800 800 89- papagesë), apo në rrjetet sociale: facebook & Instagram #PetrolCompany

Artikull i Sponzorizuar

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera