[wp-story]

Lajme

Petrol Company sot filloi lojën shpërblyese përmes aplikacionit mobil

Petrol Company sot filloi lojën shpërblyese përmes aplikacionit mobil
10:41 | 30 Dhjetor 2020

Petrol Company sot filloi lojën shpërblyese për klientët e sajë përmes aplikacionit mobil “Petrol Company” të cilën e ka paralajmëruar javë më parë. Loja ka filluar sot dhe do të zgjasë deri më 1 Janar 2021.

Përmes kësaj loje Petrol Company po dhuron dhurata të ndryshme dhe shumë zbritje si:
1 * Iphone 12
3 * Smartphone
3 * Tablet – 3
20 * 10 Litra Derivate
100 * 10% Zbritje Derivate
100 * 20% Zbritje në “Be Happy”
20 * Drekë për qift në “Be Happy”
10 * Uje Xhami – 5L

Deri më tani janë fituar shumë shpërblime të cilat janë mirëpritur nga klientët e Petrol Company.

Për të marrur pjesë në lojë shpërblyese është shumë e thjeshtë vetëm duhet të shkarkohet aplikacioni mobil “Petrol Company” dhe duhet regjistruar në të, më pas të sektori “TJERA” duhet të shtypet butoni (rrethi) i lojës për të luajtur.

Sa më shumë që shpenzoni në Petrol Company keni aq më shumë shance të fitoni.

Më poshtë i gjeni linqet për të shkarkuar aplikacionin e Petrol Company, i cili gjendet në dy sistemet operative:
Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D
App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Luaj dhe festo më mirë me Petrol Company!
Gëzuar Fesatat!

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera