Kronika

Peshqit ngordhin në Grykën e Rugovës për shkak të mbetjeve të fabrikave

Peshqit ngordhin në Grykën e Rugovës për shkak të mbetjeve të fabrikave
23:40 | 03 Gusht 2019

Shoqata e peshkatarëve rekreativ sportiv Trofta nga Peja raporton se në Lumbardhë po ndodh përsëri katastrofa.

Ata kanë fotografuar peshqit e ngordhur dhe gjendjen e tmerrshme të ujit, dhe deklarojnë që kjo po vjen nga fabrika e djathit e cila po i liron mbetjet në Lumbardhë.

Kjo Shoqatë kërkon reagim dhe përkrahje institucionale që të ndalet hedhja e mbetjeve në ujë, dukuri kjo shumë vjeçare.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera