[wp-story]

Lajme

Pesë ambasadat e fuqishme kërkojnë heqjen e menjëhershme të taksës dhe fillimin e dialogut me Serbinë

Pesë ambasadat e fuqishme kërkojnë heqjen e menjëhershme të taksës dhe fillimin e dialogut me Serbinë
12:52 | 13 Gusht 2019
Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera