Lajme

Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së

Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së
11:35 | 06 Maj 2021

Para pak castesh ka ndodhur një përplasje fiziike ndërmjet deputetëve te PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes.

Përplasja ka ndodhur ndërmjet Hajdar Beqës së PDK-së dhe Besim Muzaqit të Vetëvendosjes.

Menjehëherë kanë ndërhyre deputetët tjerë që të mos vazhdojë përplasja.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera