Lajme

Përhapja e zjarreve në Kosovë – Haradinaj: Qeveria të merret më seriozisht

Përhapja e zjarreve në Kosovë – Haradinaj: Qeveria të merret më seriozisht
20:24 | 03 Gusht 2021

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj shprehet i shqetësuar me përfshirjen e shumë rajoneve të vendit nga zjarret.

Ai i ka bërë thirrje qeverisë që të merret më seriozisht me këtë çështje.

Nëpërmjet një shkrimi në Facebook, kryetari i AAK-së ka apeluar për kujdes.

“I shqetësuar për përhapjen e zjarreve në mbarë territorin e Kosovës”, shkroi Haradinaj në Facebook.

“Kërkoj nga Qeveria të merret më seriozisht me çështjen, pasi që mund të pësojnë jetët dhe pronat e qytetarëve të Kosovës”, shtoi ai.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera