Lajme

Përfundon numërimi i të gjitha votave në 33 komuna, këto janë rezultatet

Përfundon numërimi i të gjitha votave në 33 komuna, këto janë rezultatet
14:32 | 18 Tetor 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka përfunduar numërimin e votave në 33 komuna.

Votat janë numëruar në Deçan, Gjakovë, Drenas, Dragash, Istog, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Mitrovicë e Jugut, Leposaviq, Novobërdë, Obiliq, Rahovec, Pejë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Shtërpcë, Ferizaj, Viti, Vushtrri, Zubin Potok, Zveçan, Malishevë, Mamushë, Junik, Han i Elezit,Graçanicë, Ranillug, Partesh, Kllokot dhe Mitrovicë e Veriut.

Më poshtë ua sjellim rezultatin e 33 komunave në të cilat ka përfunduar numërimi i të gjitha votave:

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera