Lajme

Përfundon mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Përfundon mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës
16:30 | 12 Korrik 2020

Nën kryesimin e kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, është mbajtur mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje është diskutuar situata me pandeminë e cila po mbizotëron në vend si dhe mundësia për shpalljen e Gjendjes së Jashtëzakonshme.

Në takim kishte marrë pjesë edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, krerët e institucioneve të sigurisë etj.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera