Lajme

Përballja me Covid-19, Zemaj i inkurajuar nga personeli i spitalit në Gjakovë

Përballja me Covid-19, Zemaj i inkurajuar nga personeli i spitalit në Gjakovë
13:00 | 20 Qershor 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, e ka vizituar sot spitalin e përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë për të parë nga afër situatën e krijuar nga përhapja e pandemisë Covid-19 në këtë komunë.

Sipas tij, përkundër infrastrukturës së vjetruar dhe mungesës së kuadrit të nevojshëm në disa shërbime, ku marrin shërbime edhe qytetarë nga veriu i Shqipërisë, në këtë spital personali mjekësor kryen punë të madhe dhe me përkushtim.

“Do t’i adresojmë shqetësimet e tyre duke siguruar vijimësinë e të gjitha shërbimeve shëndetësore përmes inkuadrimit të kuadrit të ri dhe përmirësimit të infrastrukturës”.

“Shëndeti i popullatës është obligim yni i përbashkët”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera