[wp-story]

Infografika

Për vetëm 10 ditë 403 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Për vetëm 10 ditë 403 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
10:52 | 15 Qershor 2020
Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera