Lajme

Për tre vepra penale dënohet me dy vjet e gjysmë burgim e 6 mijë euro gjobë

Për tre vepra penale dënohet me dy vjet e gjysmë burgim e 6 mijë euro gjobë
16:38 | 07 Dhjetor 2022

Dy vjet e 6 muaj burgim e 6 mijë euro gjobë.

Kaq u dënua E.C, për tre vepra penale.

Ai u akuzua për veprat penale “Legalizim i përmbajtjes se rreme”, “Mashtrimi” dhe “Falsifikimi i dokumentit”.

Kjo u bë e ditur nga Gjykata Themelore e Prishtinës.

“I akuzuari E.C  është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik me burgim në kohëzgjatje prej prej 2 (dy) vite e 6 (gjashtë) muaj dhe dënim me gjobë në vlerë prej 6.000( gjashtë mijë) për veprat penale Legalizim i përmbajtjes se rreme nga neni 395 paragrafi  1 dhe 2 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës së Kosovës, Mashtrimi nga neni 323, paragrafi  4  lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës dhe Falsifikimi i dokumentit nga neni 390, par 2 lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera