Infografika

Për pesë muaj bankat në Kosovë fituan 44 milionë euro

Për pesë muaj bankat në Kosovë fituan 44 milionë euro
10:55 | 26 Korrik 2021

Për pesë muaj bankat në Kosovë fituan 44 milionë euro

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera