[wp-story]

Lajme

Për 5 ditë rreth 5 mijë aplikime për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës

Për 5 ditë rreth 5 mijë aplikime për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës
16:15 | 04 Shtator 2019

Periudha për aplikim për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës është duke vijuar normalisht dhe prej datës 30 gusht 2019 deri më 4 shtator 2019, përmes e-mailit janë pranuar: 4,977 aplikacione për regjistrim.

Këto të dhëna u publikuan në mbledhje të KQZ-së.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera