Kronika

Për 48 orë gjashtë persona të ndaluar dhe ndaj dy personave kërkesë për paraburgim

Për 48 orë gjashtë persona të ndaluar dhe ndaj dy personave kërkesë për paraburgim
12:14 | 06 Korrik 2020

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 orë gjashtë persona, si dhe janë bërë dy kërkesa për caktimin e paraburgimit të dy personave, të dyshuar se kane kryer vepra të ndryshme penale.

Gjithashtu, Prokuroria Themelore e Pejës ka bërë një kërkesë për sekuestrimin e një veture të tipit VË-GOLF dhe çelësin e automjetit për shkak të dyshimit se është përdorur apo përfituar përmes veprës penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar dy persona, në dy raste të ndryshme, për veprën penale “Dhuna në familje”.

Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një person për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”. Gjithashtu, Prokuroria Themelore e Pejës ka bërë një kërkesë për sekuestrimin e një veture të tipit VW-GOLF dhe çelësin e automjetit për shkak të dyshimit se është përdorur apo përfituar përmes veprës penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, në tri raste të ndara ka ndaluar tre  persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orëve, ka paraqitur një  kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një personi të dyshuar dhe një kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj një personi të dyshuar.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera