Kronika

Për 24 orë policia shqipton 760 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19

Për 24 orë policia shqipton 760 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19
09:25 | 15 Shtator 2020

Vetëm për një ditë, Policia e Kosovës ka shqiptuar 769 gjoba për qytetarët që nuk i kanë respektuar masat e Qeverisë për Covid 19. Kështu njoftoi Policia e Kosovës.

Bartja e maskës dhe ruajtja e distancës fizike prej 2 metrash është obligative me vendim të Qeverisë së Kosovës.

Banorja e 13-të e BBVK rrëfen ngjarjen e frikshme që i ka ndodhur

Të tjera