Lajme

Për 24 orë, policia shqipton 1 mijë e 216 gjoba në trafik dhe 482 në bazë të Ligjit Covid-19

Për 24 orë, policia shqipton 1 mijë e 216 gjoba në trafik dhe 482 në bazë të Ligjit Covid-19
09:16 | 29 Shtator 2020

Policia e Kosovës, për 24 orët e fundit ka shqiptuar 482 tiketa në bazë të Ligjit Covid-19, raporton Front Online.

Ndërsa, po ashtu ka shqiptuar edhe 1 mijë e 216 tiketa për ata që kanë shkelur rregullat në trafik./Front Online/

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera