[wp-story]

Kronika

Për 24 orë, 23 aksidente në trafik

Për 24 orë, 23 aksidente në trafik
10:02 | 13 Nëntor 2020

23 aksidente në trafik janë shkaktuar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton Front Online.
Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, 6 aksidente kanë qenë me të lënduar ndërsa 17 me dëme materiale./Front Online/

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera