[wp-story]

Bota/Rajoni

Pendarovski: Virusi për fat të keq do të jetë realiteti ynë

Pendarovski: Virusi për fat të keq do të jetë realiteti ynë
19:19 | 17 Qershor 2020

Presidenti Stevo Pendarovski në ‘Facebook’ në lidhje me coronavirusin, shkroi se përderisa ekspertët shëndetësorë nuk gjejnë vaksinë kundër COVID-19, virusi për fat të keq do të jetë realiteti ynë.

“Virusi godet familajrët tanë, miqtë tanë dhe personat që njohim. E rëndësishme është që secili prej nesh ta dijë rolin që e luan në përhapjen e këtij virusi apo në uljen e numrit të të infekturave”, shkroi Pendarovski.

Ai ju bëri thirrje qytetarëve të mbajnë përgjegjësi me qëllim që të mbrohet shëndeti persona por edhe shëndeti i atyre rreth nesh

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera