Lajme

Pejë: Stafi shëndetësorë protestojnë, kërkojnë shtesat prej 300 eurove

Pejë: Stafi shëndetësorë protestojnë, kërkojnë shtesat prej 300 eurove
08:57 | 01 Tetor 2020

Me dhjetëra punëtorë teknikë të Spitalit të Përgjithshëm të Pejës po protestojnë sot para këtij institucioni. Ata po shprehën të indinjuar për mos marrjen e shtesave prej 300 eurove.

Në personelin mbështetës hynë administrata, recepsionistët, vozitësit e autoambulancave, sigurimi, servirët e ushqimit, shërbimet teknike, pastruesit.

Sipas Këshillit Organizativ ata janë të diskriminuar duke mos i marrë shumën e shtesave.

Për të njëjtat arsye personeli mbështetës të cilët janë punësuar në QKUK dhe SHSKUK kanë protestuar edhe dje.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera