Kronika

Pejë, arrestohet njё person i dyshuar për “vjedhje të rëndë”

Pejë, arrestohet njё person i dyshuar për “vjedhje të rëndë”
15:52 | 03 Korrik 2020

Policia e Kosovës, konkretisht nёn Stacioni Policor nё Vitomiricё të Pejёs, ka pranuar informatё nga viktima se ne fshatin Treboviq-Pejё, me datёn 01.07.2020, iu ёshtё vjedhur motoçikleta nga një objekt pёrcjellёs i shtëpisë se tij.

Njësiti i Hetimeve pranë Stacionit Policor në Pejё, pas njё pune intensive operativo-hetimore me datё 02.07.2020, ka arritur tё identifikojë rrjedhimisht ta arrestojë tё dyshuarin.

“Tek i  dyshuari nё njё fushё ёshtё gjetur motoçikleta qё i ёshtё vjedhur viktimёs, pёrpos saj nё tё njëjtin lokacion janё gjetur edhe nёntё (9) copё, shtёpiza tё kompjuterevё tё cilat i dyshuari dyshohet se i ka vjedhur nё njё tjetёr lokacion”.

“Me urdhёr tё Prokurorit tё shtetit, i dyshuari pas intervistimit ndalohet pёr 48- orё, ndёrsa motoçikleta dhe shtëpizat iu janë kthyer pronareve legjitim”.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera