Lajme

Pejë: 7 të infektuar me coronavirus në gjendje të rëndë

Pejë: 7 të infektuar me coronavirus në gjendje të rëndë
11:02 | 27 Korrik 2020

Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka njoftuar mbi raportin 24 orësh.77 pacientë me koronavirus po trajtohen aktualisht në këtë spital, 7 prej të cilëve janë në gjendje të rëndë.

Sipas raportit, janë shënuar edhe dy viktima, por për njërin ende nuk është kryer testi teksa ka qenë vetëm i dyshuar për COVID 19.

Njoftimi:
Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 77 pacientë me Covid-19. 32 pacientë janë në Oksigjeno terapi, 7 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.
Fatkeqësisht gjatë 24 orëve të fundit kemi pasur dy raste të vdekjeve. Një paciente 78 vjeçare e konfirmuar pozitiv me test të Covidit -19 ka vdekur, si dhe një pacient i moshës 71 vjeçar i dyshuar por ende pa kryer testin poashtu ka vdekur.
Gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 583 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.
Nga këta 61 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. Gjatë vikendit kanë qenë 11 lindje, 5 normale dhe 6 me prerje cezariane. Kanë lindur 11 foshnje 4 të gjinisë mashkullore dhe 7 të gjinisë femërore..
Gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë janë kryer 12 operacione, ndërsa 452 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 4,505 analiza.

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera