Kronika

Pë 24 orë, 60 aksidente në Kosovë

Pë 24 orë, 60 aksidente në Kosovë
08:29 | 24 Shtator 2020

Me përkeqësimin e motit në vendin tonë, është shtuar edhe numri i aksidenteve në trafik. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit policia ka njoftuar se janë shënuar 60 aksidente.

Prej tyre 22 kanë qenë me të lënduar, ndërsa 38 me dëme materiale.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera