[wp-story]

Lajme

PDK fut në listë edhe Shqiptar Demaçin e Andin Hotin

PDK fut në listë edhe Shqiptar Demaçin e Andin Hotin
20:41 | 06 Shtator 2019

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli pritet ta zyrtarizojë kandidaturën për kryeministër të dielën.
Ndërkaq, sonte PDK-ja dorëzon listën për kandidatë për deputetë, kur pritet të ketë fytyra të reja.
Ndër ta Shqiptar Demaçi dhe Andin Hoti.   https://youtu.be/9NZcRKWEb9M

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera