[wp-story]

Lajme

Pas Lezhës, edhe Ulqini prezanton ofertën turistike për kosovarët

Pas Lezhës, edhe Ulqini prezanton ofertën turistike për kosovarët
17:19 | 14 Qershor 2020

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq dhe Drejtori i Organizatës Turistike së Ulqinit, Fatmir Gjeka, si dhe zyrtarë tjerë nga kjo komunë nesër( e hë) në ora 10:00 zhvillojnë një takim informues me zyrtarë institucionalë e biznese të fushes së turizmit, ku edhe prezantohet oferta verore e Ulqinit për vitin 2020.

Gjatë prezanitmit, ata do të kenë takim me zyrtarë të shtetit dhe përfaqësues tl komunitetit të biznesit nga Kosova.

Kryetari i Kuvendit të Odës Ekonomike të Kosovës, Ruzhdi Kurtishaj, tha se takimi i nesërmë do të jetë me rëndësi për thellimin e bashkëpunimit mes Ulqinit dhe Kosovës.

“Si çdo vit tjetër edhe këtë vit ne presim që kosovarët krahas pushimeve që i bëjnë në Shqipëri t’i bëjnë edhe në Ulqin. Këtë vit pak me vonesë është prezantimi i ofertls turistike për shkak të Covid19, por besoi se turistët nga Kosova do të vizitojnë Ulqinin” tha ai.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera