[wp-story]

Infografika

Paratë e Trustit kosovarët i shpenzojnë për t’i paguar faturat dhe borxhet

Paratë e Trustit kosovarët i shpenzojnë për t’i paguar faturat dhe borxhet
10:55 | 30 Dhjetor 2020
Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera