Lajme

Paratë e falsifikuara, rastet u proceduan tek organet e drejtësisë

Paratë e falsifikuara, rastet u proceduan tek organet e drejtësisë
08:47 | 03 Dhjetor 2021

Policia e Kosovës ka thënë për Front Online se të gjitha rastet e falsifikimit të parasë janë hetuar dhe kompletuar për adresim tek organet e drejtësisë.

Mbi 50 mijë € para të falsifikuara u zbuluan për gjysmë viti në tregun e Kosovës

 “Gjatë viteve të fundit Policia  Kosovës ka realizuar operacione policore, ku janë arrestuar persona të dyshuar dhe janë konfiskuara para të dyshuara si të falsifikuara, të gjitha këto raste janë hetuar dhe në bashkëpunim me autoritetet kompetente janë kompletuar për adresim tek organet e drejtësisë për vendime të mëtejme”, thuhet në përgjigjen e policisë.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera