[wp-story]

Bota/Rajoni

Papa Françesku uron Joe Biden për fitoren

Papa Françesku uron Joe Biden për fitoren
10:10 | 13 Nëntor 2020

Papa Françesku foli në telefon me Joe Biden për ta uruar për fitoren në zgjedhjet e SHBA.

Ai e falendroi kandidatin demokrat për lavdërimet që i ka bërë për rolin udhëheqës të Papës për të promovuar paqen, ripajtimin, dhe lidhjet që bashkojnë njerëzimin në mbarë botën.

“Joe Biden do të jetë presidenti i dytë katolik në historinë e Shteteve të Bashkuara – i pari ishte John F Kennedy”, tha Papa.

Nga ana e tij, Biden shprehu dëshirën për të bashkëpunuar në bazë të besimit të përbashkët në dinjitetin dhe barazinë për të gjithë njerëzit në çështje si kujdesi për të varfërit e braktisur, për krizën e ndryshimit të klimës, dhe për të mirëpritur dhe integruar emigrantët dhe refugjatët në komunitete.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera