Bota/Rajoni

Pamje tronditëse nga Greqia: Fëmijë e të rritur që flenë rrugëve

Pamje tronditëse nga Greqia: Fëmijë e të rritur që flenë rrugëve
14:38 | 31 Korrik 2020

Këto imazhe po trondisin Greqinë e vitit 2020, por edhe mbarë botën.

Në foto shfaqen emigrantë, që janë kudo, dhe përpiqen mbijetojnë sa më shumë të munnden, duke u bërë kështu “normaliteti i ri” në Greqi.

Fotot e tmerrshme të publikuara nga mediet greke tregojnë fëmijët e vegjël, por edhe të rriturit, që flenë në trotuare, sepse nuk kanë ku të shkojnë tjetër.

Mediet fqinje theksojnë se qeveria duhet të gjejë urgjentisht një zgjidhje për akumulimin e emigrantëve / refugjatëve, jo vetëm në Sheshin Victoria (ku është shkrepur kjo foto), por edhe në sheshe dhe zona të tjera, ku vërehen fenomene të tilla.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera