Lajme

Pamje nga QKUK ku ndodhen forca të shtuara të policisë

Pamje nga QKUK ku ndodhen forca të shtuara të policisë
10:29 | 05 Korrik 2020

Forca të shtuara të policisë ndodhen në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës mëngjesin e sotëm

Arsyeja e pranisë së policisë në QKUK ende nuk dihet.

Ndërkohë, edhe katër persona kanë vdekur në Qendrën Klinikë Universitare të Kosovës që ishin të infektuar me COVID-19.

Burime të Express kanë thënë se të njëjtit kishin pasur edhe sëmundje shoqëruese. Është kërkuar të bëhet edhe obduksioni i trupave të të vdekurve.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera