[wp-story]

Lajme

Osmani tregon detaje të takimit me Kurtin në Kuvendin e Kosovës

Osmani tregon detaje të takimit me Kurtin në Kuvendin e Kosovës
15:22 | 17 Dhjetor 2019

Pasi Vjosa Osmani e LDK-së e kishte bërë regjistrimin në Kuvend në të njëjtën orë me Albin Kurtin e VV-së, reagoi vetë ajo me anë të një postimi në Facebook, duke i hedhur poshtë raportimet se kjo ishte bërë qëllimshëm për të përçuar ndonjë mesazh politik.

“Po e shoh që media të caktuara po tentojnë që regjistrimin tim si deputete në Kuvendin e Kosovës ta përkthejnë si mesazh politik”.

“Po e sqaroj që nuk ishte mesazh politik por thjeshtë një koincidencë. Unë kam shkuar të regjistrohem në kohën që më është sugjeruar nga administrata e Kuvendit meqë më herët isha jashtë vendit. Pra ishte çështje administrative e jo politike”.

“Mesazhet politike për partinë time unë i bëjë të qarta përbrenda organeve tona vendimmarrëse dhe as nëpërmjet fotografive e as në mënyrë të tërthortë. Qëndrimet tona politike janë ndërtuar me përkrahjen unanime të organeve të LDK-së”, ka shkruar Osmani.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera