[wp-story]

Lajme

OBSH shprehet e gatshme të ndihmojë Kosovën për Covid-19

OBSH shprehet e gatshme të ndihmojë Kosovën për Covid-19
17:35 | 14 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj priti sot përfaqësuesit e Zyrës Regjionale të OBSh-s, udhëhequr nga dr. Ardita Tahirukaj dhe përfaqësuesen e Zyrës së OBSh-së për Kosovë, dr. Isme Humolli me të cilat diskutoi për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit për menaxhimin e COVID-19.

Përfaqësuesit e OBSh-së shprehen gatishmërinë për të përkrahur Ministrinë e Shëndetësisë në të gjitha sferat, përfshirë edhe menaxhimin e çështjeve shëndetësore përveç COVID-19.

Gjatë këtij takimi u bisedua edhe për asistencën që OBSh-së e cila mund të siguroj në trajnimin e stafit mjekësor kosovar për trajtimin e rasteve me COVID19.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera