[wp-story]

Lajme

Objekti i ambasadës amerikane në Prishtinë shpërblehet me çmimin ‘Engineering Excellence Awards 2020’

Objekti i ambasadës amerikane në Prishtinë shpërblehet me çmimin ‘Engineering Excellence Awards 2020’
17:06 | 13 Janar 2020

Në përvjetorin e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, më 4 korrik të vitit 2019 në Prishtinë është bërë përurimi i ndërtesës së re të ambasadës amerikane, e cila konsiderohet manifestim fizik i një partneriteti të qëndrueshëm në mes të SHBA-së dhe Kosovës.

Ky objekt gjigant i ambasadës amerikane në Prishtinë, që është edhe më i madhi në Ballkan, u projektua nga David Brody Bond Architects & Planners.

Ky është çaji plot shije dhe benefite shëndetësore

Lidhur me këtë objekt, Zyra e Operacioneve për Ndërtesat Jashtë SHBA-së, është shpërblyer me çmimin “Engineering Excellence Awards” nga Këshilli Amerikan i Kompanive Inxhinierike.

“Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë ka fituar çmimin nga Këshilli Amerikan i Kompanive Inxhinierike të Virxhinias për vitin 2020”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Operacioneve për Ndërtesat Jashtë SHBA-së.

Vendi se ku është ndërtuar ambasada ishte dhuruar nga Komuna e Prishtinës me të drejtë shfrytëzimi për 99 vite. /Front Online/

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera