Infografika

Numri i vaksinave të administruara sipas moshës në Kosovë

Numri i vaksinave të administruara sipas moshës në Kosovë
11:29 | 14 Dhjetor 2021
Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera